Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggen ]

 

€ 150 p/u

De meest gewenste meesteres

 • Provincie: Utrecht
 • Land: Nederland
 • Geplaatst: 14-03-2018 16:40:52
 • Verloopt op: 30-09-2018 17:40:52
De meest gewenste meesteres
De meest gewenste meesteres - Afbeelding0 De meest gewenste meesteres - Afbeelding1 De meest gewenste meesteres - Afbeelding2 De meest gewenste meesteres - Afbeelding3 De meest gewenste meesteres - Afbeelding4 De meest gewenste meesteres - Afbeelding5

Omschrijving

De meest gewenste meesteres

 

Zij is een machtige fetisj verschijning en daardoor meteen al de baas. Haar gedrag dwingt waanzinnig respect af en laat direct zien dat ze niet met zich laat sollen. Je bent oprecht bang voor die goddelijke aanbiddelijke femme! Deze machtige en arrogante vertoning bepaalt waar het begint en wanneer het eindigt. Daar waar je smeekt om genade bepaald alleen zij wanneer ze stopt.

 

Zij is het proberen meer dan waard

 

Lady Iris is tegelijkertijd lief, vrolijk, gezellig en betrokken met alle bovenstaande eigenschappen in zich. Als een echte meesteres brengt ze jou naar een op de grens liggend hemels gevoel . Met haar gemene arsenaal voor pijnlijk genot weet ze jou op die grens te brengen. Die grens waarvan zij vindt dat jij die moet ondergaan. Steeds weer waar je zelf dacht ‘zover ga ik niet’ dwingt zij het af. Zij is het proberen waard om te ontdekken waar en wanneer jouw grens wordt bereikt. Namelijk in een soort hel die als hemels wordt ervaren.

 

Lady Iris ontvangt je niet thuis in een te klein kamertje of huiskamer. ontvangt je in een discrete en fraai ingerichte ruime studio. Deze ruimte lijkt niet op een commerciële zwarte studio die vol staat met allerlei toestellen en attributen . Je hebt daardoor ook beslist niet het gevoel dat je in een ‘SM fabriek’ bent beland en na jouw bezoek de volgende klant zich alweer aandient. Ze neemt alle tijd voor jou! Je bent slecht één mailtje van haar verwijderd…….

 

Ladyiris023@gmail.com

 

Ps. Een sessie is 150,00 en duurt doorgaans een uur maar je bent langer bij mij voor een gesprekje vooraf en achteraf. Langer dan een uur is natuurlijk bespreekbaar.

P&P niet reageren.

Advertentie referentie ID: BoFUjNmpTdVvEU2W

Geen tags

  

Vul het formulier hieronder in voor informatie over deze advertentie of om een bericht te sturen naar de adverteerder.

Informatie over de adverteerder

 • Geplaatst door: Lady Iris
 • Lid sinds: 02-02-2017

Andere advertenties geplaatst door Lady Iris

 • Geen andere advertenties van deze adverteerder gevonden.
Laatste items geplaatst door Lady Iris »

Populaire avertenties van vandaag